Această cafea are o aromă vibrantă cu gust de citrice și migdale. Este o băutură delicioasă cu un corp plin, aciditate fină și prospețime distinctă a fructelor cu sâmbure. Este vorba despre o cafea ambalată într-un plic original de călătorie, ceea ce veți aprecia cu siguranță dacă aveți în plan excursii în natură sau alte activități în aer liber și nu vă puteți imagina ziua fără cafea. Această cafea vă poate îmbunătăți semnificativ întreaga zi și excursie. Este produsă din 100% arabică provenită din Columbia. Cafeaua este certificată ecologic. În acest caz, aveți claritate și știți ce beți. O curiozitate pe care nu o putem păstra pentru noi este fără îndoială că cafeaua provine de la o altitudine de 1.700 până la 1.900 m deasupra nivelului mării și anume de la ferma columbiană Granja la Esperanza.
1) Desfă capacul, deschide plicul și modelează-l în forma dorită, pregătită pentru turnarea apei. Toarnă apă fierbinte (250 ml până la 350 ml) și sigilează fermoarul.
2) Lasă la infuzat 4 minute până la 6 minute, în funcție de intensitatea cafelei pe care dorești să o obții.
3) Servește și bucură-te de două cești de cafea excelentă.
Ferma Granja la Esperanza s-a extins după înființarea primei ferme Potosí în anul 1950. În prezent, este una dintre fermierii de top din Columbia, furnizând una dintre cele mai bune cafele din lume. A fost deja de trei ori evaluată ca fiind cel mai bun producător de cafea columbian din anul de către Asociația Americană pentru Cafea (SCAA).
Greutate | 20 g |
Informații pentru alergici | BIO |
Tip de cafea | Măcinată |
Specificații suplimentare | Randamentul unui plic: 2 cești (300 ml) Timp de preparare: 4 min – 6 min Greutatea încărcăturii: 20 g Numărul de utilizări cu cartușul original: doar o dată Posibilitatea utilizării cu alt conținut: da - reutilizabil Tip cafea: Arabica prăjită Origine: Columbia, fermă Granja la Esperanza Altitudinea plantației: 1 700 m. n. m. până la 1 900 m. n. m. Temperatura apei: 95 ºC Mod de preparare: filtrare / picurare într-un săculeț special |