PČR înseamnă în jargonul prăjitoriei O.H.K sau „Cafea Extraordinar de Bună”, „Doar cafea neagră de dimineață…”. Deși, desigur, știm la ce se referea fondatorul prăjitoriei cu acest nume. De fapt, el a lucrat o perioadă la poliție. Și bănuiește că aproape niciunul dintre colegii lui nu se descurcă zilnic fără câteva căni bune de cafea.
O.H.K PČR este un amestec special selectat din cele mai bune cafele din zona pădurii tropicale Cobán din Guatemala. Mai exact, este vorba despre departamentele (regiunile) Alta Verapaz și Baja Verapaz. Această arabica 100% este numită de către cel care o procesează „El Jaguar”. Acest nume provine de la faptul că jaguarul este locuitorul natural al acestei zone. Și, desigur, pasărea națională a țării din America Centrală, quetzalul sau kvesalul cu creastă.
Cafeaua El Jaguar are un gust de migdale, ciocolată cu lapte și miere. Și este pe placul nu doar profesioniștilor din forțele armate sau din sistemul integrat de salvare, care ar avea probabil uneori dificultăți să rămână treji în timpul serviciului fără cafea. Cafeaua verde este procesată prin metoda umedă și recolta are loc din decembrie până în martie.
Greutate | 250 g |
Tip de cafea | Măcinată |
Grad de prăjire | Intermediar |
Specificații suplimentare | 100% arabica Gust de migdale, ciocolată cu lapte și miere. Un amestec selectat din cele mai bune cafele din zonă Țara de origine: Guatemala Zonă: Alta Verapaz și Baja Verapaz (Pădure tropicală Cobán) Altitudine: 1 300 m n. m. - 1 500 m n. m. Prelucrare: metoda umedă |