Sfântul Martin s-a gândit la generațiile viitoare când a pedepsit gâștele care deranjau predica. De atunci, avem gâște pe masă de ziua Sfântului Martin. Și asta la propriu. Acum puteți lua preparatul tradițional în natură și îl veți savura chiar mai bine decât la restaurant.
Gâsca de Sfântul Martin cu găluște și varză este pregătită conform unei tradiții care se transmite din generație în generație în Podkrkonoší - la fel ca și moștenirea Sfântului Martin.
Gâsca de Sfântul Martin din Podkrkonoší este pregătită la abur și vine cu varză roșie tradițională și nu lipsesc găluștele de cartofi. Ca bonus, această porție este cu adevărat mare și sățioasă, așa că puteți uita de foame. Această delicatesă va mirosi în natură printre copaci la kilometri distanță.
Gâsca de Sfântul Martin din Podkrkonoší este o mâncare autentică, care va plăcea oricărui iubitor de mâncare bună. Fără înlocuitori, fără prafuri. Doar mâncare autentică, de care producătorul nu trebuie să se rușineze!
La producția porțiilor de mâncare pentru călătorii, compania Adventure Menu folosește o tehnologie intern dezvoltată, unică de uscare, care economisește aproximativ 30% din energie comparativ cu liofilizarea clasică (uscare prin congelare). Unele feluri de mâncare de la Adventure Menu sunt sterilizate în același mod în care le foloseau bunicile noastre. Doar că folosesc tehnologii mai moderne. La producția fiecărei porții, Adventure Menu acordă atenție utilizării ingredientelor de calitate și metodelor tradiționale de pregătire a mâncării.
Greutate | 450 g |
Valori nutriționale | Valoarea energetică a întregii mese: 4 048 kJ / 806 kcal La 100 g de aliment rehidratat: Valoare energetică: 900 kJ / 179 kcal Conținut de proteine: 8,3 g Conținut de grăsimi: 12,7 g din care acizi grași saturați 3,2 g Conținut de carbohidrați: 7,1 g din care zaharuri 0,4 g Conținut de sare: 1,1 g |
Specificații suplimentare | Compoziție: Pulpa de gâscă fără os (37 %) Varză roșie (36 %) Bucăți de cartofi (26%) (cartofi, făină de grâu, griș de grâu, ouă, sare) Zahăr, oțet, ceapă, ulei de rapiță, făină de grâu, chimen, sare |